"Жена ми се казва Борис"

29 юли 2024
20:30ч
"Жена ми се казва Борис"
ГОРНА ОРЯХОВИЦА - Летен театър, Горна Оряховица

30 юли 2024
20:30ч
"Жена ми се казва Борис"
ПЛЕВЕН - Летен театър, Парк "Кайлъка", гр. Плевен