Солов концерт на монах Авел "Душата знае"

12 март 2024
19:30ч
Солов концерт на монах Авел "Душата знае"
НДК ЗАЛА 1 - София, пл. "България" №1

16 март 2024
19:30ч
Солов концерт на монах Авел "Душата знае"
ВАРНА - ФКЦ, бул. "Сливница" №2, гр. Варна