Live on Broadway

18 ноември 2024
20:00ч
Live on Broadway
СОФИЯ - НДК ЗАЛА 1 , пл. "България" №1, гр. София


"LIVE ON BROADWAY" 
18 НОЕМВРИ, 20:00
НДК, ЗАЛА 1


Държавна опера Русе с гордост представя невероятния концерт-спектакъл "LIVE ON BROADWAY" - вечер с едни от най-великите мюзикъли за всички времена. След два напълно разпродадени концерта в Русе, е време този впечатляващ проект да завладее сърцата на цяла България.

С "LIVE ON BROADWAY" ще може да се насладите на неподражаемия талант на Рафи Бохосян. Негови са идеята и сценарият на концерта, съчетаващ блясъка на мюзикъла с изтънчената красота на оркестровата музика.
На сцената до Рафи Бохосян ще бъдат оркестър и хор на Държавна опера Русе, под диригентството на магнетичната маестра Вилиана Вълчева, както и солистите Даниела Караиванова и Борис Луков, които са готови да ви очароват с гласовете си.

Ще може да се насладите на песни от велики бродуейски заглавия, като "Цар Лъв", "Коса", "Ах Този Джаз", "Фантомът от Операта", "Уестсайдска История", "Мамма Миа", "Красавицата и Звярът" и ще преживеете вълнуващи моменти с вечните хитове на Елтън Джон, Queen, Франки Вали, ABBA и много други.
"LIVE ON BROADWAY" е повече от концерт, това е пътуване през времето и пространството - вълшебно музикално преживяване, което ще остане в сърцата ви завинаги.


Организатор на събитието: "АРТВЕНТ" ООД
 
kupibileti.bg продава билети от името и за сметка на организатора и не отговаря за организацията на събитието или неговото провеждане.