Моето мъжко момиче

24 април 2024
19:00ч
Моето мъжко момиче
РУСЕ - Доходно здание, Русе


ДРАМАТИЧНО-КУКЛЕН ТЕАТЪР „ИВАН РАДОЕВ“ – град Плевен ПРЕДСТАВЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В РУСЕ

„МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ“ от ЖАД РОЗ ПАРКЕР

24 АПРИЛ  19:00 ч.
„ДОХОДНО ЗДАНИЕ“

 
Билети в мрежата на kupibileti.bg и на касата на Арена Русе

Режисьор: Димитър Стефанов
Сценограф: Ясмин Мандели
Музика: Милен Апостолов
Участват: Михаил Билалов, Мая Бежанска, Асен Данков и Теона Димова

Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е на път да провали, защото не е тази, за която я мислите?
Карла (Мая Бежанска) е шармантна и динамична жена, отдадена изцяло на мъжа си Франсоа (Михаил Билалов). Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото й. То се стоварва като парен чук върху главата на Франсоа и е на път да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза (Теона Димова) и нейният бъдещ съпруг (Асен Данков) също имат какво да добавят в картинката.
Блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и разбира се, нула политическа коректност, са само част от нещата, които една „малка“ тайна може да отприщи.
90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия.

Организатор: "НЕДЕКОВ АРТ"
kupibileti.bg продава билети от името и за сметка на организатора и не отговаря за организацията на събитието или неговото провеждане.