Нощните Рицари

по драматургични текстове на Яна Борисова
15 май 2024
20:00ч
Нощните Рицари
SOFIA LIVE CLUB, Ндк, Бл. „България“ 1, 1000 София


"НОЩНИТЕ РИЦАРИ"
15 МАЙ, 20:00ч.

SOFIA LIVE CLUB

"НОЩНИТЕ РИЦАРИ"

по драматургични текстове на Яна Борисова
 
      Нощните Рицари е уникален спектакъл по текстове на Яна Борисова, в който няколко млади мъже говорят за любовта брутално откровено, без цензура и без задръжки по начин, по който никой досега не е правил.
Те са млади, талантливи, красиви и разказват за мъжката гледна точка на този емоционален водовъртеж, в който всички рано или късно попадаме.
Хитовият спектакъл успява да ни развълнува, да ни разплаче и разсмее до сълзи, защото смисълът му е да освети всичко онова, което ни е срам да признаем в реалността. Самата Яна Борисова споделя, че първоначалната ѝ идея е била да направи нещо като бой банда, но вместо музика момчетата от групата да произнасят театрални монолози, въздействайки върху публиката на същия принцип, но с друго средство. Резултатът от спектакъла надхвърля многократно очакванията ѝ. Много често емоцията в залата на Нощните Рицари наистина прилича на рок концерт.
 
На 15 май към Нощните Рицари ще се присъедини и изключителната Цветана Манева, както и Петър Дочев и Пламен Димов – още три гласа, които ще разцепят нощта.
 
С участието на:
 
Цветана Манева
Петър Дочев
Пламен Димов

 
Александър Евгениев
Петър Петров
Кирил Недков
Кристиян Негалов
Владислав Стоименов
Георги Богданов


Билетът не гарантира седящо място в залата.

Организатор: „Арт Билет“ ООД ЕИК: ​207181576
kupibileti.bg продава билети от името и за сметка на организатора и не отговаря за организацията на събитието или неговото провеждане.