Камен Донев - "За силата на словото" - Лекция №3

ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО - ЛЕКЦИЯ №3
22 май 2024
19:00ч
Камен Донев - "За силата на словото" - Лекция №3
СЛИВЕН - Драматичен театър "Стефан Киров", пл. "Хаджи Димитър" 4, гр. Сливен


КАМЕН ДОНЕВ - "ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО - ЛЕКЦИЯ 3"

Заповядайте на Лекция №3 от поредицата моноспектакли на Камен Донев "Възгледите на един учител"!
Третата лекция е ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО, а неговите съдържание, форма, намерения и видоизменения.

22 МАЙ 19:00 ч.
ДТ „СТЕФАН КИРОВ“

Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: „Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…“
Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек.
В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.
Камен Донев
 
Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Стоян Янкулов - СТУНДЖИ, Ева Перчемлиева – Тъканова, Кръстина Кокорска – КРИСТА, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Филип Василевски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.

БИЛЕТИ В МРЕЖАТА НА kupibileti.bg 


kupibileti.bg продава билети от името и за сметка на организатора и не отговаря за организацията на събитието или неговото провеждане.