ГРАМОФОНЪТ

26 октомври 2024
20:00ч
ГРАМОФОНЪТ
СОФИЯ - НДК ЗАЛА 1 , пл. "България" №1, гр. София


"ГРАМОФОНЪТ" - ЕДИН КОНЦЕРТ СПЕКТАКЪЛ НА ВИКТОР КАЛЕВ

26 ОКТОМВРИ, 2024
ЗАЛА 1, НДК


Не само авторски концерт-спектакъл, а уникално преживяване, което не трябва да се пропуска.

 В този автобиографичен концерт-спектакъл зрителите ще бъдат заловени от интимната атмосфера и емоционалната сила на разказите от живота на самия актьор. Виктор Калев споделя с публиката своите преживявания, трудностите, надеждите и радостите, като на фона на популярни български песни създава истинско театрално шоу. Зрителите ще бъдат отнесени на пътешествие във времето, където ще се срещнат с моменти, които са оформили актьорската кариера и личността на Виктор Калев. "Грамофонът" е история за мечтите, упоритостта и сбъднатите надежди, които са вдъхновение за всеки, който си поставя цели и се стреми към тях. Този спектакъл е възможността да бъдете част от вълнуващото пътешествие на един голям български артист. Присъствието в "Грамофонът" е не само преживяване, но и почит към Виктор Калев и неговото изкуство. Не пропускайте тази неповторима възможност, купете своите билети сега и се потопете в света на Виктор Калев и неговите вълнуващи разкази и изпълнения.

Той е пълното изразяване на любовта към театъра и към живота, като в продължение на повече от два часа Виктор изпълнява множество роли и пее песни на любими български изпълнители.  Този концерт-спектакъл е възможността да се насладите на многобройните таланти на Виктор Калев и да се потопите в една история, която няма да ви остави равнодушни. Специални гости на Виткор ще направят преживяването още по-пълно.

Организатор: "СЦЕНА АЖУР ПИКО" ЕООД

Билети в мрежата на kupibileti.bg и на каста на Билетен Център НДК

КупиБилетиБГ продава билети от името и за сметка на организатора и не отговаря за провеждането на събитието или неговата организация.