Често задавани въпроси

– Мога ли да закупя билети от физическа каса?
Имате възможност да закупите билети чрез партньорските ни каси в София, Велико Търново, Русе и други.

За повече информация >>БИЛЕТНИ КАСИ<<

– Какви са начините на плащане?
1. Плащане чрез ДСК портала за оналйн плащанания с банкова карти с 3D код за сигурност.
2. Плащане чрез Epay - плащане с микросметка или банкова карта.
- Плащане в брой на каса чрез EasyPay, чрез 10 цифрен код.
3. Плащане на стойността на билетите и доставката с карта и доставка до адрес/офис на Еконт.
4. Плащане с наложен платеж при получаване от Еконт.
5. Билет може да бъде закупен и от всяка от партньорските ни >>БИЛЕТНИ КАСИ<<

 – Не успявам да платя с карта, каква може да е причината?
Една от възможните причини е да нямате активирана 3D парола/верификация за вашата карта. Нужно е да се свържете с банката издател на вашата карта и да активирате тази услуга за сигурност. Тогава ще имате възможност да правите онлайн покупки с вашата карта не само от нашия сайт, а и от всички сайтове с възможност за онлайн плащания. 

Какво е 3D парола/верификация?

3D паролата осигурява допълнителна идентификация на собственика на дебитна или кредитна карта, когато същият реши да плати с нея в интернет.
Тя може да бъде еднократна, касае конкретна онлайн транзакция при пазаруване (ДСК и Райфайзенбанк – изпраща се код на телефона) или постоянна (ПИБ, Уникредит Булбанк и ОББ – настройва се в ситемата за онлайн банкиране), която се задейства едва след като паролата се въведе на съответното място – обикновено на последната стъпка от плащането на желаната стока или услуга.
Ако има съмнение за злоупотреба тази защита помага в оспорването на транзакция. 
За повече информация и помощ в активирането на тази услуга, без която няма да можете да купите билети за любимото си събитие натиснете >>ТУК<<

– Нужно ли е да правя регистрация в ePay.bg, за да мога да направя плащане с банкова карта?
Можете да пристъпите директно към плащане с банкова карта, като изберете "Банкова карта" в страницата на ePay.bg, към която ще бъдете препратени след приключване на поръчката, след което на следващите две стъпки натиснете отново върху "Плащане с карта".
Не е нужна регистрация в платформата на ePay.bg.

– До колко време мога да направя плащане по избраните билети и поръчка?
Резервацията Ви се пази в рамките на 30 минути от успешно направената поръчка и можете да направите плащането с банкова карта в този срок. След изтичане на този срок и неуспешно плащане поръчката Ви се анулира автоматично. 

– С кой куриер/доставчик ще ми бъдат доставени билетите?
В стремежа си да предоставяме възможно най-добра услуга, работим с "Еконт Експрес" и техните над 600 офиса на територията на цялата страна. 
Билетите Ви ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес в рамките на 5 работни дни.

Ако доставката Ви не бъде извършена в този 5 дневен срок е препоръчително клиентите да се свържат с нас на телефон 0884040400 или пишете на e-mail: [email protected], за да проверим статуса на Вашата поръчка.

– Нямам възможност да посетя концерта, ще мога ли да върна закупените билети и да си получа обратно парите?
 Съгласно чл. 57, т. 12 от Закона за защита на потребителите разпоредбите на чл. 50 - 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние в 14-дневния период за размисъл не се прилагат по отношение на предоставянето на услуги, свързани с развлекателни дейности. Във връзка с посоченото правно основание, Купи Билети БГ уведомява своите клиенти, че нямат право на отказ от закупените  билети за развлекателни събития. 

- Регистриран потребител може да се възползва от възможността да откаже своите билети, за което ще получи в замяна бонус точки "АРТ ЛВ". Бонус точките "АРТ ЛВ" могат да бъдат използвани единствено за придобиване на билети за други събития и услуги, предлагани в сайта kupibileti.bg

– Нужно ли да е разпечатвам електронния си билет на хартия?
Не, не е нужно. В деня на събитието може да покажете билета и неговия QR код от мобилното си устройство, за да бъде сканиран. 

Кратки обяснения:
Начини на доставка и плащане:
Електронен билет - плащате със своята дебитна или кредитна карта + административна такса от 1 лв и получавате своите билети на посочения имейл. По желание билетът да се разпечата на всеки принтер във формат А4. 
Плащане с карта и доставка с Еконт - заплащате стойността на избраните билети + фиксираната цена на доставка от 10 лв и получавате своите билети на указания от Вас адрес. 
Доставка с Еконт и плащане с наложен платеж - заплащате сумата при получаването на билетите от куриер на Еконт или офис на Еконт.
Общата сума се формира от стойността на избраните от Вас билети + фиксирана цена на доставката 10 лева + 2.83% от сумата такса наложен платеж към куриер.