Първи международен цирков фестивал "Златен кон"

Програма 1
30 септември 2023
16:00ч
Първи международен цирков фестивал "Златен кон"
НДК ЗАЛА 1 - София, гр. София, 1463, пл. "България" №1


ПЪРВИ МЕЖДУНАРОДЕН ЦИРКОВ ФЕСТИВАЛ "ЗЛАТЕН КОН"

Готови ли сте да станете част от нещо невиждано в Югоизточна Европа?

Елате да видите най-голямото цирково събитие на годината - Международен цирков фестивал "Златен кон"!
От 28.09.2023 до 01.10.2023 в "Зала 1" на НДК ще се съберат невероятни циркови артисти от всички краища на света, за да ви очароват със своите умения и таланти. Ще видите два различни спектакъла, които ще се борят за престижните награди "Златен", "Сребърен" и "Бронзов кон"!
Ще чуете музиката на Парижкия цирков оркестър, ще се възхитите на акробатиката на монголската трупа "Хишигтен", ще се изумите от силовите акробати от Перу "Дуо Виталис", ще се забавлявате с папагалите на Бенджамин Пфайфър от Германия и много други звезди на цирка.
Водещи на фестивала ще бъдат Драго Драганов и Мина Сучева (MINNA), които ще ви развеселят и развлекат.

Не пропускайте да видите уникални циркови номера от Перу, САЩ, Франция, Италия, Виетнам, Монголия, Казахстан, Узбекистан, Киргистан, Испания, Швейцария, Гърция, Кения, и България.
Ще бъдете свидетели на феноменални постижения, рисковани каскади, главозамайващи атракции, сензационно илюзионно шоу и световноизвестни клоуни. Папагали ще летят над главите ви, а циркови артисти ще ви покажат защо са носители на рекорда Гинес!

И това не е всичко: на Гала спектакъла на 01.10.2023 от 19:00 ч. ще бъде обявен победителят на фестивала. Жури от десет страни, с председател Нешка Робева, ще избере кой заслужава да получи "Златен кон".
Не пропускайте тази невероятна възможност да видите и почувствате магията на ЦИРКА!

БИЛЕТИ В МРЕЖАТА НА KUPIBILETI.BG И НА КАСИТЕ НА БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК


➡️ https://goldenhorse.bg/

Организатор на събитието е "Голдън хорс продъкшън" ЕООД, ЕИК: 206807223 
Kupibileti.bg продава от името и за сметка на организатора и не носи отговорност за провеждането на събитието или неговата организация.