Годишни музикални награди 2024

26 май 2024
19:00ч
Годишни музикални награди 2024
ПЛОВДИВ - Колодрум Пловдив, бул. „Асеновградско шосе“ 8, гр. Пловдив
ГОДИШНИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА БГ РАДИО 2024
26 МАЙ, 19:00 ч
ЗАЛА "КОЛОДРУМ", ПЛОВДИВ


БГ Радио представя:
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024
 
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 е най-зрелищното и най-очакваното музикално изживяване в България. Наградите на БГ Радио са се утвърдили като най-значимото отличие за българска поп и рок музика.
Тази година церемонията ще се проведе на 26 май в зала Колодрум, Пловдив. Очаквайте най-впечатляващия, емоционален и бляскав празник на българската музика.
Годишни Музикални Награди на БГ Радио традиционно се връчват за постижения през изминалата година. Слушателите на БГ Радио определят наградените чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.
Вижте най-обичаните изпълнители, на сцената и се потопете в магията на българската музика. Запознайте се с най-новите български хитове представени на церемонията за първи път и българската поп и рок класика представена по впечатляващ начин. Станете част от най-голямото и вълнуващо събитие посветено на българската музика.
Деца до 5 години влизат безплатно, с родител и без право на седящо място.
Вземете Вашия билет от сайта kupibileti.bg,  билетната каса пред Община Пловдив и в мебелен магазин Явор, намиращ се в близост до зала Колодрум.
За повече информация и детайли за Годишните Музикални Награди 2024 слушайте БГ Радио, следете официалния сайт – http://www.bgradio.bg и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.

Декалрация за непълнолетни може да изтеглите от ТУК


Събитието е част от Културния календар на община Пловдив.
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit и Nescafe Dolce Gusto. Медийни партньори са радио и телевизия CITY и NOVA.
  
Организатор на събитието е „Метрорадио“ ЕООД, ЕИК: 121887866, e-mail: [email protected].
КупиБилети БГ не носи отговорност за организацията и/или провеждането на събитието.