Годишни музикални награди на БГ Радио 2023

27 май 2023
20:00ч
Годишни музикални награди на БГ Радио 2023
Колодрум Пловдив, гр. Пловдив, ул. "Найчо Цанов" №678

БГ Радио представя:
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2023
 
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2023 е най-голямото и чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България.
Церемонията ще се проведе на 27 май в зала Колодрум, Пловдив и обещава да бъде едно от най-зрелищните и вълнуващи събития за 2023 г.
Традиционно, на церемонията се връчват отличия за постижения през изминалата година, а наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.
На сцената в зала Колодрум ще се качат някой от най-обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес. Публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най-новите български поп и рок хитове!

Тази година сцената ще се превърне в невероятно 360° изживяване и ще създаде незабравими моменти за зрителите в залата като предостави видимост от всяко място спрямо ценовия избор на билет.
Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без право на седящо място.

Внимание, в сектор "БГ Фен Зона" се допускат само лица над 12 години.
Декларация за придружител от ТУК

За повече информация и детайли за Годишните Музикални Награди 2023 слушайте БГ Радио, следете официалния сайт – http://www.bgradio.bg и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.
Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2023 се реализират с подкрепата на Национален фонд „Култура“, Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Nescafe Dolce Gusto и Аптеки 36,6. Медийни партньори са радио и телевизия CITY и NOVA.
 
 
Организатор на събитието е „Метрорадио“ ЕООД, ЕИК: 121887866, e-mail: [email protected].
КупиБилети БГ не носи отговорност за организацията и/или провеждането на събитието.